STIFTET 1945

Hundeførerforening

Hammel og omegns civile Hundeførerforening blev stiftet i 1946 og er en selvstændig forening, organiseret i Danmarks civile Hundeførerforening. Det betyder at du samtidig med dit medlemskab i Hammel, bliver indmeldt i DCH landsforeningen og modtager medlemsblad derfra.

Grundtanken bag arbejdet i DCH er, at vi vil se en glad, lydig og veltilpasset hund, som fungerer i harmoni med sin familie. Et særkende for DCH er, at vi er en hundesportsforening for alle. Vi skeler ikke til racer. Alle hunde, uanset om det er racehunde eller en blanding, er velkommen.

Dog forbeholder vi os ret til at afvise muskelhunde der er over 15 uger samt muskelhunde der er under 15 uger og ikke kan fremvise DKK stambog.

Der vil til en enhver tid være særlige regler. ( Se landsforeningens orientering 167/07 ) for muskelhunde.

En hobby

Vi satser på at du med vores hjælp får en dygtig og lydig hund ud af det. Der går selvfølgelig nogen tid inden det sker og heldigvis bliver en del medlemmer så ”bidt” af at arbejd med hunde, at de fortsætter i foreningen i flere år. Det at ”gå med hund” bliver med andre ord en hobby og en sport.

I DCH Hammel bestræber vi os på at gøre meget ud af instruktøruddannelsen. Ligegyldigt hvilken del af DCH-arbejdet, du vælger at arbejde med, står der en veluddannet træner klar til at hjælpe dig.

Det er i den forbindelse værd at bemærke, at alt forenings-
arbejde i DCH er ulønnet. Træneren får ikke løn for at hjælpe dig.
I er simpelthen ligeværdige medlemmer i den samme forening.