PRAKTISK INFO

Hold styr på din hund

Vi ser gerne at din hund er luftet inden du møder til træning. Hav altid en pose med hvis uheldet skulle være ude. Så samler du op og kan tage det med til skraldespanden uden for klubhuset. Hunden skal være i line på foreningens arealer. Hvis hundene skal være løse, sker dette kun efter din træners anvisninger. Du kan måske godt styre din hund, men hvis vi nu pludselig har 40 løse hunde på pladsen, så kan det nemt gå galt.

Løbske tæver træner med på holdene og problemet hos hanhundene er hundeførerens, fordi alle hanhunde kan nemt lære at ignorere dette når de er under træning.

Vi ser gerne at der er en vis form for korpsånd på de forskellige hold. Dette betyder bl.a. at du skal melde afbud til din træner, hvis du er forhindret i at komme.

Skal du ”af med hunden” fordi du f.eks. skal ind i klubhuset skal du benytte afbindingspladserne bag huset, eller selvfølgelig bilen.

Du kan købe de forskellige ”hundeting” du skal bruge hos kassereren. Liner, kæder, bolde, apportpinde m.m. til meget rimelige priser og af en god kvalitet.

Træning

Vi træner hele året med undtagelse af juli md. og de sidste ca. 14 dage af december. I vinterhalvåret træner vi søndag formiddag og i sommerhalvåret tirsdag aften.

I det omfang du har tid og lyst vil vi meget gerne se dig i klubhuset en gang i mellem. Her får vi os en hundesnak over en kop kaffe, øl eller vand. Vi prioriterer det sociale samvær ret højt, og dette samvær er medvirkende til at vores lille klub forbliver et hyggeligt sted at komme.

Aktiviteter

Disse medlemmer kan så naturligt blive inddraget i foreningens forskellige aktiviteter. Det kan være at man får lyst at give et nap med i kantinen, i aktivitetsudvalget, eller måske på længere sigt at blive træner. Vi er nemlig nødt til at uddanne nye trænere hele tiden, for at få det hele til at hænge sammen. Men tro nu endelig ikke at du ikke kan nærme dig klubhuset uden at blive ”kapret” til et eller andet. Det kan du sagtens, man skal ikke gå i gang med man hverken har tid eller lyst til.

Vi har også en del traditioner i foreningen, som vi gerne vil bibeholde og også gerne styrke. Mange af disse aktiviteter handler om samvær både med og uden hund.

HUSK! Medbring selv vandskål til hunden