HOLDBESKRIVELSE

HVALPEHOLDET

På dette hold vil det være muligt at prøve lydighedsøvelser, på det første stadie. Her lægges især vægt på en god kontakt til hunden. Holdet er for dig der ønsker en introduktion til lydighedsøvelserne og samtidig knytte et tæt bånd til din hund. Indlæringen foregår ved leg og belønning.

UNGHUNDEHOLD

På dette hold er der mulighed for at prøve alle øvelserne i vores lydighedsprogram. Holdet er for hunde og fører, som har gennemgået hvalpeholdet, eller har den grundlæggende lydighed fra andet sted. Det er på dette hold man forbereder sig til enten familieholdet eller konkurrenceholdet. For at komme videre fra dette hold, skal man have taget sit hundeførerkørekort.


FAMILIEHOLD/RALLY

På dette hold er der fokus på det sociale, hund og fører imellem. Her trænes lydighed kombineret med små sjove øvelser, som tilfører lidt “sjov” til træningen. Det er på dette hold muligt, at træne rally på begynder basis. Dette hold er for dig som gerne vil blive ved med at træne hund og bevare den gode kontakt, men ikke ønsker at komme i konkurrence.


C+B KONKURRENCEHOLD

På dette hold træner de hunde og fører, som ønsker at komme i konkurrence. Her trænes seriøst og til tider selvstændigt. Her lægges vægt på detaljer og stabilitet i øvelserne. Dette hold er for dig som ønsker at komme ud og vise hvad du kan og prøve kræfter med hunde og fører fra hele landet.