DCH HAMMEL

Velkommen på vores side

Vi håber at du, ved at surfe lidt rundt, får svar på dine spørgsmål, både om lokalforeningen i Hammel og om landsforeningen. Hvis du ønsker telefonisk kontakt finder du bestyrelsens numre under "DCH Hammel" og du er velkommen til at ringe.

Tilmelding til hvalpehold sker gennem Charlotte Fangel. Der startes nye hvalpehold primo februar og ultimo august. Tilmelding kan foretages nu og gerne på mail. Men du er også velkommen til at ringe direkte på 2993 4474


Nyt tiltag i foreningen

Vi har startet et familiehunde hold, hvor alle med lidt ældre hunde kan deltage, dog med undtagelse af de 13 forbudte racer. Holdet ledes af Poul.

På familiehunde- holdet tager vi lidt fra hvalpeholdet (lederskab), lidt fra unge- hunde, lidt af det sjove fra rally og lidt fra C hundene. Derudover bliver der sat tid af til hjemmeproblemer, skovtur og en lille bytur. Familiehunde er for de hundefører der ønsker det sociale, på et roligt hyggeplan, men samtidig dog får indlært hunden nogle gode manerer, så dagligdagen bliver nemmere.

Hundekonsulenter

DCH har en række frivillige hundekonsulenter, som er uddannet til at tage sig af problemer, der har med din hunds adfærd at gøre. Der ligger brochuremateriale i klubben om konsulentarbejdet, og du er naturligvis velkommen til at tage en med hjem. Det er gratis at kontakte en af DCH's konsulenter, men skal de på hjemmebesøg, skal der dog betales for kørslen.

Man behøver ikke at være medlem af DCH for at kontakte en hundekonsulent. DCH Hammel har uddannet Adfærdskonsulen V. Formand Betinna Dalgas, se kontakt oplysninger under Bestyrelsen